Făgărășenii plecați peste hotare susțin cauzele Bikeathon Țara Făgărașului

Proiectele pentru Făgăraș, din cadrul Bikeathon Țara Făgărașului, sunt susținute și de românii plecați peste hotare.  15 români stabiliți în Ingolstadt, Germania, vor pedala pe 9 iunie pentru Bikeathon Țara Făgărașului. Aceștia vor porni din Ingolstadt și vor pedala 12 kilometri până la Baggersee. Proiectul ales de echipa germană este cel legat de cumpărarea de mobilier pentru Spitalul de Pediatrie din Făgăraș. „Mulțumim Popa Gheorghe pentru această inițiativă! Așteptăm și alți români din diaspora să pedaleze pe 9 iunie pentru comunitatea făgărășeană. Arată că îți pasă, nu sta deoparte! Susține proiectele înscrise la Bikeathon Țara Făgărașuluihttp://bikeathon.fundatiactf.ro/inscriere-sustinatori/“,  au scris pe facebook, organizatorii Bikeathon Țara Făgărașului. 

În cadrul Bikeathon Țara Făgărașului, mai mulți liceeni de la „Radu Negru“ au înscris în cursă, un proiect pentru dotarea cu mobilier a Secției de Pediatrie, din cadrul spitalului. Făgărășenii, și nu numai, pot contribui și pot susține acest proiect al tinerilor, tineri care nu s-au gândit la lucruri adecvate vârstei lor, ci s-au gândit la proiecte pentru comunitate și pentru copii.

„Vino și tu alături de noi să susținem proiectul „SĂ PROTEJAM ÎMPREUNĂ COPILĂRIA”

Pentru ei, trebuie să descoperim bucuria de a dărui mereu. Ne-am propus să le oferim un mic ajutor copiilor internați în cadrul Secției de Pediatrie a Spitalului Municipal “Aurel Tulbure” Făgăraș. În acest scop, împreună cu elevii Colegiului Național “ Radu Negru”, participăm anul acesta la Bikeathon, promovând această cauză. Așadar, facem apel către cei care doresc să se implice printr-un gest simbolic, să ne susțină și să participe cu mici donații, donații care vor fi folosite pentru remobilarea Secției de Pediatrie. Ne dorim să creăm condiții micuților internați, copii care parcă au venit pe lume doar ca să lupte pentru viaţă. Copilăria este cadoul pe care ni-l dă viața! “Haideți să ajutăm copiii!“, au scris pe rețeaua de socializare inițiatorii proiectului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.