Luna curățeniei s-a încheiat. Făgărășenii care mai aruncă resturi vegetale, riscă amenzi

Timp de o lună de zile, așa cum e tradiția la Făgăraș, primăria Municipiului, prin societatea Salco Serv, îi ajută pe făgărășeni la curățenia de primăvară. Anul acesta, curățenia de primăvară a fost planificată în intervalul 15 martie-15 aprilie și după un program bine stabilit, tractoarele societății de salubritate au încărcat resturile vegetale, din fiecare cartier sau stradă, depozitate de făgărășeni. Însă „Luna curățeniei“ s-a încheiat iar făgărășenii care depozitează în continuare resturi vegetale pe domeniul public, riscă amenzi.

Îi rugăm pe oameni să nu mai scoată deșeurile vegetale, pentru că „Luna curățeniei“ s-a încheiat. Acest program a fost finanțat de Primăria Făgăraș. Noi facturam gestionarea acestor deșeuri vegetale, în baza unui contract iar acum îi rugăm pe făgărășeni să nu mai scoată deșeuri la poartă sau dacă le mai scot, noi le puteam prelua contra cost. În caz contrar vor fi sancțiuni din partea polițiștilor locali pentru că și pentru noi, ridicarea acestor deșeuri generează niște costuri. O să-i anunțăm pe cei de la Poliția Locală unde sunt resturi vegetale pe domeniul public pentru a lua măsurile necesare. Totodată îi rugăm pe oameni să nu mai scoată alte obiecte: saltele, geamuri, resturi de la construcții, pe care le depun lângă recipientele pentru gunoi menajer. Și pentru acelea, există un număr de telefon la care ne pot contacta pentru a le ridica“, ne-a spus Dragoș Bârsă, directorul Salco Serv. 

Așadar, cei care mai au încă resturi vegetale, de construcții sau de altă natură decât menajer, pot să sune la numerele de telefon: 0758/232222, 0268/213255 și contra cost, echipele de la salubritate le vor ridica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *