Prinși beți la volan, pe străzile din Făgăraș

foto: arhiva

La data de 10 aprilie a.c., în jurul orei 19.45,  polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș au depistat un bărbat de 39 ani, din județul Brașov, care a condus un autoturism pe str. Câmpului, din municipiul Făgăraș, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost de 0,45 mg/l alcool pur. În consecință acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemie

La data de 09 aprilie a.c., în jurul orei 00.20,  polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș au depistat un tânăr  de 19 ani , din județul Brașov, în timp ce conducea un autoturism pe str. 13 Decembrie, din municipiul Făgăraș, fără să posede permis de conducere. La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost de 0,53 mg/l alcool pur. În consecință acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În ambele cazuri s-a întocmit dosar  penal, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor.

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.