Femei cunoscute la nivel local, dar și național vin să ne inspire, în cadrul evenimentului „MAMA“

Făgărășenii sunt invitați să ia parte la un eveniment deosebit, care va avea loc vineri, de la ora 18.00, la Casa Municipală de Cultură. Femei cunoscute la nivel local, dar și național vin să împărtășească propria viziune, experiență și să ne inspire în găsirea echilibrului, în cadrul evenimentului „MAMA“, un concept al Asociației Happy Moms.
Mamă, soție, prietenă, femeie de carieră. Eu. Mai este timp şi pentru mine? Cum jonglez cu rolurile mele? Care este cel mai important şi de ce? Sau poate nu există roluri. AVE organizează conferința MAMA – Mothers Are Mere Astonishing – un concept al Asociației Happy Moms, prezentă anual în 4 orașe din România. Femei cunoscute la nivel local și național vin să împărtășească propria viziune, experiență și să ne inspire în găsirea echilibrului. Contribuția pentru participarea la eveniment este 40 lei (cu reduceri de până la 20 de lei) în scopul strângerii de fonduri pentru ”Cutiuța Călătoare”.“, se arată în descrierea evenimentului.
Pe scena Casei de Cultură vor urca Melania Medeleanu -jurnalistă, Florentina Năstase – actriță, Gigi Ghinea – psiholog, Ioana Petridean – traducător, Kyle Knapp Groza – cofondator a Fundației Regen și Silvia Roșculeț – profesoară.
Unul dintre scopurile acestui eveniment este susținerea unui proiect din cadrul Bikeathon Țara Făgărașului. Banii din vânzările biletelor vor fi redirecționați către Cutiuța Călătoare, proiect inițiat pentru copiii cu neajunsuri din Țara Făgărașului.
„Împreună cu echipa Cutiuța Călătoare, vom fi prezente la eveniment, în calitate de cauză susținută în cadrul conferinței. Alături de mine vor mai fi prezente încă trei doamne, coautoare ale cărții  „Trăiri nespuse“, carte ce ascunde în filele sale treisprezece povesti de viata rupte din sufletul a treisprezece femei de succes, femei puternice și hotărâte, fiecare cu visul ei, cu împlinirile ei, cu așteptarile ei… Va fi si o sesiune de autografe pentru cei care vor achizitiona cartea vineri seara“, ne-a spus Ana Borca, una din inițiatoarele proiectului „Cutiuța Călătoare“, dar și una din coautoarele cărții.
Contribuția pentru participarea la eveniment este 40 lei (cu reduceri de până la 20 de lei) în scopul strângerii de fonduri pentru ”Cutiuța Călătoare”.
Biletele se pot achiziționa de la sediile:

– AVE/ str. Doamna Stanca, 18
– FIVE TOURS AND EVENTS/ str. Vasile Alecsandri, nr. 17

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *