Marea asfaltare din Făgăraș, întârziată din nou de o contestație

Lucrările mari de asfaltare vor mai întârzia cel puțin o lună și jumătate. Chiar dacă se preconiza că acestea vor demara din luna martie, odată cu încălzirea vremii, licitația pentru proiectul de asfaltare cu bani prin PNDL 1 a fost din nou contestată. Astfel, că cel mai probabil asfaltarea celor 16 km de drumuri din Făgăraș va demara peste o lună și jumătate când va fi rezolvată și ultima contestație.

10 firme s-au înscris la licitația pentru proiectul de asfaltare prin PNDL, în valoare totală de aproximativ 25 de milioane de lei. În urma adjudecării, firmele nemulțumite de rezultatul comisiei de licitație au depus contestație la Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor.

„S-a terminat licitația. Cele două contestații depuse la CNSC s-au soluționat, cu câștig de cauză Primăria Făgăraș iar una din firme  a mers în instanță pentru a contesta decizia CNSC-ului“, a spus Gheorghe Sucaciu, primarul Făgărașului.

Potrivit autorităților, această contestație este ultima care putea fi depusă, iar dacă instanța de judecată va da câștig de cauză Primăriei Făgăraș, lucrările mari de asfaltare vor putea demara prin luna aprilie.

Acest proiect a fost câștigat de Primăria Făgăraș în anul 2014. Este vorba de un proiect pentru asfaltarea a peste 16 km de drumuri, în valoare de aproximativ 25 de milioane de lei.  Proiectul vizează covoare asfaltice pentru cartierul Florilor, strada Crinului, str. Octavian Paler, str. 13 Decembrie, Șoseaua Combinatului și cartierul Combinatului, Șoseaua Hurezului și strada Negoiu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.