Dumitru Flucuș, un primar de 5 stele

De cinci mandate, în fruntea comunei Șinca Nouă, se află primarul Dumitru Flucuș. A fost lăudat în ţară şi peste hotare și a reprezentat Ţara Făgăraşului cu cinste la multe festivaluri folclorice. Zilele trecute, primarul făgărășean a primit o recompensă din partea Asociației Comunelor din România:  o diplomă şi un trofeu, care-i atestă calitatea de ,,primar de 5 stele”.

Din 18 februarie și până în 21 februarie a avut loc la București, Adunarea Generală a Asociației Comunelor din România. La această întâlnire au luat parte peste 570 de primari  din comunele țării noastre.  Lucrările Adunării Generale au inclus subiecte legate de activitatea curentă a asociației, propuneri legislative menite să îmbunătățească activitatea de la nivelul comunelor.

De asemenea a avut loc conferirea titlului, certificatului, plachetei și diplomei de excelență „PRIMAR DE 5 STELE”, ce se acordă primarilor comunelor din România, ca răsplată a meritelor importante și în semn de apreciere deosebită pentru alegerea de cinci ori în această funcție. Acest privilegiu l-a avut și primarul comunei Șinca Nouă, Dumitru Flucuș, prezent ca de fiecare dată la această întâlnire  a comunelor.

 

Pe parcursul celor trei zile au fost foarte multe lucruri de învățat, din practica fiecăruia. Au fost prezenți oficiali înalți de la Guvern, începând cu prim- ministrul până secretari de stat și directori. Țineți minte că în urmă cu câțiva ani am primit titlul de primar de patru stele, iar acum s-a întâmplat și am primit titlul de „Primar de cinci stele“, însoțit de un trofeu frumos pe care o să-l pun spre amintire. Am fost onorat bineînțeles și mă bucură acest lucru. E ca la sport, atunci când iei o medalie nu se poate să nu fi bucuros“, ne-a spus Dumitru Flucuș, primarul comunei Șinca Nouă.

SONY DSC

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.