A vrut să traverseze strada prin loc nepermis și a fost lovită de o mașină

Un alt accident de circulație a avut loc astăzi, în jurul orei 13.00, pe Bulevardul Unirii, în Făgăraș, în apropiere de Happy Pie. Echipele de intervenție au fost solicitate după ce un pieton de 56 de ani a fost lovit de o mașină.

Potrivit comisarului șef Daniel Trâmbițaș, șeful Biroului Rutier Făgăraș, femeia a vrut să traverseze strada, prin loc nepermis, moment în care a fost surprinsă și accidentatp de o mașină înmatriculată în București, condusă de un bărbat de 34 de ani.

Un bărbat de 34 ani din Municipiul Bucuresti, care a condus un autoturism pe B -dul Unirii, nu s -ar fi asigurat corespunzător la efectuarea manevrei de mers înapoi și a accidentat o femeie de 56 ani, din judetul Brașov, angajată în traversarea neregulamentara a străzii, prin loc nepermis. Pietonul a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Soferul a fost testat din punct de vedere al prezentei alcoolului în aerul expirat, rezultatul fiind zero. S- a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpa și se va propune soluție legala, prin parchet“, potrivit IPJ Brasov.

 

Victima a fost transportată la Spitalul din Făgăraș. Polițiștii rutieri fac cercetări pentru a stabili exact cum s-a petrecut evenimentul rutier.

Foto primite de la cititorii fagarasultau.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *