Drumuri închise în Făgăraș pentru deszăpezire

Pentru desfășurarea în bune condiții a acțiunii de deszăpezire și curățarea zonelor intens circulate, de mâine dimineață va fi închisă temporar circulația în mai multe zone din oraș. Astfel, la primele ore ale dimineții, angajații Salco Serv vor ridica zăpada de pe strada Nicolae Bălcescu și de la piața agroalimentară. Așadar, porțiunea de drum cuprinsă între Grădinița Mateiaș Brâncoveanu și magazinul Profi va fi închisă temporar până la finalizarea acțiunii. De asemenea, va fi închis drumul din fața Primăriei Făgăraș, dar și zona de la intrare în piața agroalimentară dinspre DN1. În plus, zăpada va fi ridicată mâine și de pe strada Mihai Viteazu, de la intersecția semaforizată și până la intersecția cu strada libertății.

O să începem în jurul pieței în primul rând, apoi pe Nicolae Bălcescu, de la intersecția cu Iazul Morii și până la piață. De asemenea, la intrarea a doua a pieței și până la sensul giratoriu, vom acționa mâine, dar și în fața Primăriei Făgăraș. Mai avem programată această acțiune în zona cuprinsă de la intersecția semaforizată și până la intersecția cu strada Libertății. Dacă ne permite timpul, vom acționa și pe strada Doamna Stanca până la Poliție“, ne-a spus Dragoș Bârsă, directorul Salco Serv.

Această acțiune de ridicare a zăpezii de pe marginea drumului și din parcări va fi continuată și în zilele următoare, în alte zone ale orașului, în special în cele intens circulate.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.