Pompierii din Victoria, ajutoarele lui Moș Crăciun

Moș Crăciun a ajuns  și la copiii aflați în Centrul de Plasament Azur , precum și la vârstnicii din cadrul căminului „Castanul“ din Victoria. Cei care l-au ajutat pe moș să ajungă cu daruri au fost pompierii Secției Victoria.

An de an, cu prilejul sărbătorilor de iarnă, pompierii din cadrul Secției Victoria își amintesc de cei pentru care viața nu a fost atât de darnică și să străduiesc să aducă un zâmbet pe fața copiilor ce se află la Centrul de Plasament „Azur, dar și persoanelor din cadrul căminului pentru persoane vârstnice „Castanul din Victoria prin oferirea de cadouri și adresarea urărilor de bine, sănătate și fericire, în speranța de a-i face pe aceștia să uite măcar pentru puțin timp de grijile din viața lor de zi cu zi și de a simți spiritul Crăciunului.

Anul trecut, am contribuit pentru achiziționarea unor aparaturi necesare în bucătăria complexului în vederea preparării hranei, iar anul acesta am sprijinit financiar cumpărarea unor abonamente la ștrandul din Victoria pentru recreerea copiilor instituționalizați“, se arată într-un comunicat al ISU Brașov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.