În seara lui Moș Nicolae, la Drăguș s-a dat startul sărbătorilor de iarnă

Seara de Moș Nicolae a fost una care a adus bucurie în casele tuturor. La Drăguș, sute de localnici împreună cu copiii au participat la startul sărbătorilor de iarnă, eveniment care s-a  desfășurat la Căminul Cultural. Pregătirile pentru această seară s-au făcut din timp, asta pentru ca cei mici, dar și adulții să se bucure de acest eveniment așa cum se cuvine.

Așadar, seara de Moș Nicolae a fost una deosebită pentru locuitorii din Drăguș. Gospodinele au pregătit din timp gogoși, vin fiert și ceai cald pentru toți cei prezenți la evenimentul de deschidere a sărbătorilor de iarnă.

 

Lângă bradul frumos împodobit de lângă Căminul Cultural, cu toții au dat startul sărbătorilor de iarnă prin aprinderea luminițelor.

 

Copiii, în jur de 250 la număr, au fost cei mai fericiți pentru că Moș Nicolae nu a uitat de ei și a adus cadouri pentru fiecare.

 

 

 

 

A fost o zi de început a sărbătorilor de iarnă în care am invitat toți locuitorii să vină împreună cu copiii de la Școala Generală și de la grădiniță să facem numărătoarea inversă și să dăm startul sărbătorilor de iarnă. A fost și un cadou de la Moș Nicolae pentru copii, un vin fiert, un ceai cald și câteva gogoși calde pentru toți cei care au fost prezenți la eveniment. Avem și un brad de la Ocolul Silvic Șercaia care ne administrează pădurea comunală. Este amplasat la cămin, acolo unde am organizat startul sărbătorilor de iarnă. Copiii ne-au și cântat câteva colinde frumoase atât în limba română, cât și în germană, cei de la secția germană. A fost foarte bine, oamenii au fost prezenți în număr mare, au fost încântați și mulțumiți, mai ales copiii care au trecut pe la cortul lui Moș Nicolae să primească un cadou“, ne-a spus Cornel Greavu, primarul comunei Drăguș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.