Capitala fotbalului juvenil s-a mutat la Făgăraș, weekend-ul trecut. În jur de 200 de copii din Făgăraș, dar și din alte județe s-au confruntat pe teren pentru a-și demonstra măiestria în jocul cu mingea, în cadrul competiției sportive „Cupa Unirii Făgăraș“.

Evenimentul sportiv a avut loc în zilele de sâmbătă, 2 decembrie și duminică, 3 decembrie și a reunit în sala de sport a Colegiului Național „Radu Negru“ copii de la cluburile sportive din județele Brașov, Sibiu și Mureș. Turneul a fost structurat pe două categorii de vârstă: copii născuți în 2007 și copii născuți în 2009.

8 echipe au participat la categoria 2007 și 8 la categoria 2009.

Competiția a fost organizată de Asociația „Club Sportiv Oltul Făgăraș“. Fiecare copil care a participat la competiție a primit o medalie, o diploma și un tricou personalizat, indiferent de locul ocupat. De asemenea, fiecare echipă a primit o diploma și un trofeu, indiferent de locul pe care s-a clasat.

Suntem foarte mulțumiți că totul a decurs bine, copiii s-au simțit foarte bine și cu siguranță vom încerca să organizăm în continuare astfel de evenimente sportive. Mulțumim administrației publice locale pentru sprijinul dat și cu siguranță ne dorim o ediție a doua în anul 2018. Competiția a fost un real succes și atât copiii, cât și părinții au fost foarte mulțumiți de condițiile de care au beneficiat  pe parcursul competiției“, ne-a spus George Greavu, președ. Asociației „Club Sportiv Oltul Făgăraș“.

Proiectul sportiv „Cupa Unirii“ la fotbal este cofinanțat de către Primăria Făgăraș și Consiliul Local Făgăraș.

 

Suntem si pe:
0