De Crăciun, fii Spiridușul Moșului și bunătatea care inspiră

 

Sărbătorile de iarnă se apropie iar bucuria cea mai mare a tuturor este adusă de bradul împodobit, colindul de Crăciun, darurile Moșului, dar și masa îmbelșugată. Sunt însă și oameni care nu se pot bucura de toate aceste lucruri care dau farmec sărbătorilor de iarnă. Sunt oamenii și copii pentru care sărbătorile de iarnă sunt la fel ca orice zi din an cu multe lipsuri. De aceea, în această perioadă, făgărășenii au inițiat mai multe campanii de ajutorare. Una din ele este „Împreună atingem suflete“ și de săptămâna viitoare se vor strange donații pentru oamenii care nu au. Proiectul se numește de această dată „De Crăciun, fii Spiridușul Moșului și bunătatea care inspiră“ iar făgărășenii pot dona lucruri folosite sau noi la sediul Fundației „Negru Vodă“.

Prin ajutorul neprețuit al doamnei director Codrina Anghel, acum strângem donațiile la Fundația Culturală “Negru Vodă” Făgăraș, în zilele de 4 si 5,11, 15,16, 20 si 21 decembrie, orele 17-19. Donațiile pot fi lucruri FOLOSITE SAU NOI , NU CONTEAZĂ atâta timp cât sunt oferite DIN SUFLET si ADUC LUMINA SI BUCURIE în sufletele copiilor și adulților care au mare nevoie de ajutorul nostru și de suflete deschise cu blândețe și bunătate. Cine dorește poate dona și dulciuri și alimente. Ca și anul trecut, vrem să dăm fiecărui copil și câte o punguță cu dulciuri. Echipa Campaniilor “Impreuna Atingem Suflete”: Marius Toanchina, Adi Lupu si Magda Cârstocea.“, ne-a spus Magda Cârstocea.

„Continuăm campaniile noastre „Împreună atingem suflete“ cu o campanie de sărbători „De Crăciun, fii Spiridușul Moșului și bunătatea care inspiră“. Este o campanie care se adresează tuturor oamenilor binevoitori din Făgăraș și din Țara Făgărașului, care vor să ajute copiii și oamenii care provin din familii defavorizate. Donațiile pot consta în alimente, încălțăminte, îmbrăcăminte, articole sanitare, jucării, globuri pentru împodobire bradului. Donațiile le strângem la Fundația Negru Vodă de lângă Primăria Făgăraș, datorită amabilității de care a dat dovadă doamna director, Codrina Anghel. Toți cetățenii Făgărașului și din Țara Făgărașului care consideră că pot veni în sprijinul oamenilor nevoiași sunt așteptați să-și aducă contribuția și donațiile la locația indicată“, a spus av. Marius Toanchină.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.