Circulație restricționată pe DN1, în urma celor două accidente de la Perșani și Ucea

Accident Ucea de Jos

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră este restricţionată pe DN1, în judeţul Braşov, din cauza producerii a două accidente, după cum urmează:

– primul a avut loc la kilometrul 208+500, între localităţile Perşani şi Brașov, în care au fost implicate 2 autoturisme. Cauza producerii este intrarea pe contrasens, iar în urma impactului au rezultat 5 victime, dintre care una în stare mai gravă. În prezent este restricţionat sensul de mers Braşov – Făgăraş şi se circulă pe celălalt fir, alternativ, fără probleme semnificative privind circulaţia rutieră;

– cel de-al doilea s-a produs în zona localităţii Ucea, pe fondul nepăstrării distanţei de siguranţă, în care au fost implicate 3 autoturisme. Este restricţionat sensul de mers Braşov – Ucea, iar evenimentul s-a soldat cu 3 victime, rănite uşor. Nu sunt momentan probleme privind fluenţa traficului rutier.

Accident Perșani

Sfătuim conducătorii auto care se deplasează în aceste zone să manifeste înţelegere faţă de situaţiile create, să manifeste prudenţă la volan şi să respecte cu stricteţe indicaţiile poliţiştilor rutieri prezenţi la faţa locului pentru fluidizarea circulaţiei.

sursa. Info Trafic- Poliția Română

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.