Primarul vine cu o nouă informare despre lucrările din oraș

Primarul Făgărașului, Gheorghe Sucaciu, vine cu o nouă informare despre lucrările ce vor avea loc săptămâna aceasta. Astfel, pe lângă lucrările demarate de săptămâna trecută și care vor continua și în aceste zile, săptămâna aceasta va fi igienizată zona fostului târg de animale, se va finaliza parcarea din strada Vasile Alecsandri (a fost deja montat stâlp de iluminat așa cum au solicitat locatarii).

Vom continua cu cele începute deja (borduri, treceri de pietoni, iluminat public, montare guri de scurgere a apelor pluviale, etc), vom corecta greșeli despre care am fost sesizați (aici mă refer la semnele de circulație care sunt în contradicție). Săptămâna aceasta va fi igienizată zona fostului târg de animale, se va finaliza parcarea din strada Vasile Alecsandri (a fost deja montat stâlp de iluminat așa cum au solicitat locatarii).
Săptămâna trecută au fost demarate lucrări de reparații la două clădiri din spațiul locativ al Primăriei Făgăraș, lucrări care vor continua și în aceste zile. Este vorba despre Vila 1 din cartierul Combinat și clădirea din strada Negoiu nr.1 (Manutanță) 
Nu uitați de dezbaterea publică de marți, 28.11.2017. Vă aștept începând cu ora 18.00 în sala mare a Casei Municipale de Cultură. Invitații mai puteți ridica de la Registratura sau Secretariatul Primăriei Făgăraș“, a transmis pe pagina de socializare primarul Făgărașului, Gheorghe Sucaciu. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.