Prinși beți la volan prin Comăna de Sus

foto: arhiva

La data de 25 noiembrie a.c., în jurul orei 23.55, polițiștii Compartimentului Rutier Rupea au depistat pe DC 19, din localitatea Comana de Sus, un bărbat de 40 de ani care a condus un autoturism în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolul în aerul expirat, rezultatul a fost de 0,81 mg/l alcool pur. În consecință, acesta a fost condus la Spitalul Orășenesc Rupea, pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost constituit dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente iar conducătorului auto i-a fost reținut permisul de conducere și i s-a eliberat dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

La data de 25 noiembrie a.c., în jurul orei 24.00, polițiștii Compartimentului Rutier Rupea au depistat pe DC 19, din localitatea Comana de Sus, un bărbat de 43 de ani care a condus un autoturism în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolul în aerul expirat, rezultatul a fost de 0,93 mg/l alcool pur. În consecință, acesta a fost condus la Spitalul Orășenesc Rupea, pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În urma verificărilor polițiștii au stabilit că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză a fost constituit dosar penal pentru conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului , instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.