Gheorghe Sucaciu: „Am luat hotărârea ca, săptămânal, să informăm făgărășenii cu privire la cele mai ample lucrări care se execută în municipiul Făgăraș“

Făgărășenii vor fi informați săptămânal pe pagina de facebook a primarului Gheorghe Sucaciu, despre lucrările ce se desfășoară în municipiul Făgăraș. Astfel că pentru săptămâna 13- 20 octombrie, potrivit informării făcute pe pagina de socializare sunt realizate lucrări de amenajare a stației de taxiuri din fața magazinului Romarta. De asemenea continuă demolarea Școlii Gimnaziale „Ovid Densușianu“, dar și alte lucrări de marcare a stațiilor de autobuz sau de montare a stâlpilor de iluminat.

Am luat hotărârea ca, săptămânal, să informăm făgărășenii cu privire la cele mai ample lucrări care se execută în municipiul Făgăraș
Astfel, în această săptămână se va continua cu: amenajarea stației de taxi din fața magazinului Romarta, demolarea corpului vechi al Școlii Ovid Densușianu, poziționarea conformă a bordurilor aferente trecerilor de pietoni, precum și marcarea stațiilor de autobuz pe linia Vlad Țepeș – Kaufland.
În toate zonele în care nu este iluminat public, vor fi montați stâlpi, lucrare demarată deja pe Aleea Unirii (între B-dul Unirii și Str. Școlii).“, a scris primarul Făgărașului, Gheorghe Sucaciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.