S-au distrat, dar au și învățat să colecteze gunoiul selectiv

Peste 1000 de copii au fost prezenți astăzi la Casa Municipală de Cultură unde printr-un program dedicat lor au și învățat lucruri utile și necesare. O nouă campanie de conștientizare și educare în privința colectării selective intitulată „Toamna se numără bobocii“ a fost evenimentul de care s-au bucurat bobocii făgărășeni.

Copiii, elevi de clasa I, a V-a și a IX-a s-au distrat alături de „Tudor și Sofia“, două personaje de desene animate care le-au prezentat prin intermediul jocului cât de importantă este colectarea selectivă, cum se realizează, dar și cât de importantă este pentru mediu această acțiune.

„Foarte frumos. Ne-am simțit foarte bine și am învățat și multe lucruri“, „Am învățat cât de important este să selectăm plasticul, hârtia și sticla pentru mediul înconjurător“, ne-au spus copiii.

„Ne bucurăm să avem copii în număr atât de mare la această campanie, ne bucurăm să-l avem pe domnul Drăguș alături de noi, mulțumim tuturor celor care au contribut la această campanie“, a spus Dragoș Bârsă.

 O prezență importantă la eveniment a fost actorul Ioan Marius Drăguș care i-a încântat pe copii cu momentele susținute de acesta.

„Îmi pare bine că iau parte la această acțiune , felicitări orașului Făgăraș pentru ce organizează și mult succes cu toate campaniile“, a spus actorul Marius Drăguș.

Campaniile de acest gen au deja rezultate iar cantitatea de gunoi colectat selectiv a crescut considerabil în ultimul an. Totuși, făgărășenii ar trebui să se implice mult mai mult.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.