„Te iubesc, dar nu pe tine!”, la Casa de Cultură Făgăraș

Făgărășenii sunt invitați pe  data de 14 noiembrie 2017, de la ora 19.00 la Casa de Cultură unde se joacă piesa „Te iubesc, dar nu pe tine!”.

Subiectul dulce-amar, dar mereu actual, este dezvoltat în registru comic de o distribuţie irezistibilă: Paula Chirilă/Alina Chivulescu, Leonid Doni, Anca Dinicu/Doina Teodoru şi Andreas Petrescu.

Inspirată din situaţii de viaţă la care fiecare s-a gândit sau le-a trăit, „Te iubesc, dar nu pe tine” completează seria comediilor scrise de Andreas Petrescu, în care de la naivitate la situaţii amuzante imposibil de reale, nu e decât un pas.

Şirul de replici şi întâmplări ce te vor face să râzi cu lacrimi este declanşat de întâlnirea accidentală dintre un barbat acompaniat de amantă şi nevasta lui, însoţită de iubitul ei. Din punctul în care fiecare dintre cei doi încearcă să îşi ascundă perechea neoficilă, situaţia scapă de sub control, iar comedia îşi intră în drepturi.

Prețul unui bilet este de 30 LEI. Prețul biletului pentru elevi și pensionari este 15 LEI. Intrarea este gratuită pentru persoane cu dizabilități.

Biletele se găsesc la Casa de Cultură Făgăraș, secretariat, etaj 1, de luni – vineri între orele 09.00 – 17.00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.