Gala Comunității Țării Făgărașului recunoaște binele și îl premiază!

 
 Vineri, 24 Noiembrie 2017, începând cu orele 18:00, Fundația Comunitară Țara Făgărașului organizează Gala Comunității, născută din dorința de a aduce împreună tot binele care se întâmplă în Țara Făgărașului și de a-i aduce recunoștință și apreciere!

Eforturile făcute de făgărășeni, companii, ONG-uri și instituții din Țara Făgărașului merită să fie puse în lumină și recunoscute public în seara evenimentului, în Crama Cetății Făgăraș.

Prin Gala Comunității Țării Făgărașului, dorim să îi premiem pe cei care fac fapte bune, să ne inspirăm din viziunea și modul lor de implicare, să arătăm că în Țara Făgărașului există o societate activă și din ce în ce mai implicată!
 De aceea, lansăm invitația de a vizita pagina web a evenimentului http://galacomunitatii.fundatiactf.ro/, în care este descris regulamentul Galei, cât și categoriile pentru care se pot face nominalizări.
Acestea sunt: Voluntarul Tânăr al Anului, Voluntarul Anului, Coordonatorul de Voluntari al Anului, Din pasiune pentru…, Colegul Implicat, Compania Implicată, Fundraiser-ul Anului, Liderul care Schimbă Lumea, La început de drum…, Cu și pentru Tineri, Promotor al Artei, Culturii și Tradițiilor în Țara Făgărașului, Povești care inspiră, Bunătatea care schimbă Lumea și Impact în Comunitate.“, spun reprezentanții Asociației Comunitare Țara Făgărașului.
Nominalizările și auto-nominalizările pot fi făcute de oricine prin completarea formularului de înscriere/nominalizare aferent categoriei specifice ( Nominalizează AICI ), până la data de 2 Noiembrie 2017, orele 23:59!
Evenimentul aduce împreună reprezentanți din:

  • sectorul privat: companii făgărășene – susținătoare a programelor de responsabilitate socială;
  • reprezentanți ai administrației publice;
  • reprezentați ai organizațiilor non-guvernamentale;
  • lideri de opinie
  • personalități recunoscute în diferite domenii de activitate
  • reprezentanți mass-media.
 Gala Comunității Țării Făgărașului este un proiect co-finanțat de Primăria Făgăraș și Consiliul Local Făgăraș, în parteneriat cu Cetatea Făgăraș.

Haideți să recunoaștem și să celebrăm împreună acțiunile care transformă comunitatea noastră într-o comunitate în care vrem să trăim!

Echipa Fundației Comunitare Țara Făgărașului așteaptă cu bucurie și nerăbdare nominalizările dvs.!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.