Cupa ”Cetatea Făgăraș”, un succes!

foto:tvfagaras.ro

Turneul de handbal desfășurat la Făgăraș weekendul trecut a fost un succes.  În jur de 300 de copii au participat la prima ediție a turneului „Cupa Cetatea Făgăraș“, competiție care s-a desfășurat în sala de sport a Colegiului Național „Radu Negru“.

Micii handbaliști din Făgăraș, Brașov, Odorhei, Târgu Jiu, Sfântu Gheorghe, Târgu Mureș, Sibiu, Sovata, Ghimbav s-au întrecut pe parcursul a două zile la cel mai important turneu de handbal, care se desfășoară la nivelul lor de vârstă.

Ziua de sâmbătă a fost dedicată handbalului feminin iar duminică echipele de băieți s-au confruntat pe teren. De fapt, Cupa „Cetatea Făgăraș“ a fost mai mult decât un turneu de handbal. Practic copiii s-au bucurat de joacă, de bucuria de a face sport într-un cadru organizat. În plus, turneul organizat la Făgăraș a însemnat o provocare pentru antrenorii echipelor participante care au promis că vor organiza un astfel de eveniment la ei în oraș, unde cu siguranță Făgărașul se va număra printre participanți.  Pe lângă meciurile disputate, echipele participante au vizitat și Cetatea Făgăraș. Proiectul este cofinanțat de Consiliul Local Făgăraș și Primăria Făgăraș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.