foto: arhiva

A băut bine și deși nu avea permis de conducere s-a urcat la volanul unei mașini. Nu a ajuns prea departe pentru că a pierdut controlul volanului și s-a oprit cu mașina direct în gardul unei case. S-a întâmplat în această noapte în satul Măliniș din comuna Hârseni.

La data de 19 septembrie a.c., în jurul orelor 03.00, în timp ce conducea un autoturism pe str. Principală din localitatea Măliniș, comuna Hârseni, conducătorul unui autovehicul în vârstă de 50 ani a pierdut controlul volanului, intrând în coliziune cu gardul împrejmuitor al unui imobil. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că nu deține permis de conducere, iar în urma testării cu aparatul etilotest  a conducătorului auto a rezultat  0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat“, potrivit polițiștilor.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui autovehicul fără permis de conducere, respectiv conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, instrumentat sub coordonarea procurorului de caz.