La data de 13 septembrie a.c., în jurul orelor 11.55, o femeie în vârstă de 40 ani, care conducea un autoturism pe str. Gheorghe Doja din municipiul Făgăraș, a accidentat un minor în vârstă de 8 ani, care traversa strada prin loc nepermis și nemarcat.

În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a pietonului, care a fost transportat la Spitalul mun. Făgăraș, iar ulterior la Spitalul de Copii Brașov, în vederea acordării îngrijirilor de specialitate.

În cauză a fost întocmit dosar penal, instrumentat sub coordonarea procurorului de caz, în vederea stabilirii împrejurărilor producerii evenimentului și dispunerii măsurilor legale.

 

http://fagarasultau.ro/wp-content/uploads/2016/10/smurd.jpghttp://fagarasultau.ro/wp-content/uploads/2016/10/smurd-150x150.jpgadminSubiectul zileiaccident,fagaras,stiriLa data de 13 septembrie a.c., în jurul orelor 11.55, o femeie în vârstă de 40 ani, care conducea un autoturism pe str. Gheorghe Doja din municipiul Făgăraș, a accidentat un minor în vârstă de 8 ani, care traversa strada prin loc nepermis și nemarcat. În urma evenimentului a rezultat...Pentru că ne pasă de tine!