Săptămâna Mobilității începe la Făgăraș cu un minicampionat de baschet, concursuri de sanie și de role

 

Anul școlar începe și cu implementarea campaniei de mobilitate europeană din Săptămâna Mobilității Europene (SME), desfășurată în perioada 16-22 septembrie 2017. Prima acțiune din cadrul campaniei va debuta la Făgăraș cu un mini campionat de baschet în stradă, concurs de sanie pe role și de role. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 16 septembrie, de la ora 9.30, în părculețul din fața Primăriei Făgăraș.

Elevii făgărășeni și nu numai sunt invitați să ia parte la acțiunile desfășurate în cadrul Săptămânii Mobilității Europene( 16-22 septembrie). Prima acțiune din cadrul campaniei va avea loc sâmbătă, 16 septembrie, în intervalul orar 9.30-12.30. Este vorba despre un mini campionat de baschet în stradă, concursuri de sanie pe role și de role. Tema acțiunii este: „Fii inventiv, mișcă-te în direcția cea bună!“

Copiii se pot înscrie la aceste concursuri la fața locului.

De asemenea, tot în cadrul acestei săptămâni, transportul public local poate fi utilizat cu titlu gratuit de către elevi, însotiți sau nu de către parinti. Biletul de calatorie este uniforma scolară!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.