Spectacol pe patru roți în Făgăraș

Pasionații de adrenalină și cai putere au putut urmări în acest weekend zeci de mașini special dotate pentru competiții auto, executând manevre de mare precizie și finețe printre jaloane, într-un ritm nebun, totul contra cronometru. Totul în cadrul competiției „Trofeul Cetatea Făgărașului“, devenită deja tradiție în orașul nostru.

Peste 40 de piloți din Făgăraș, dar și din alte zone ale țării au luat duminică startul la competiția devenită deja tradiție în orașul nostru „Trofeul Cetatea Făgărașului“.

„Pe toată perioada competiției au fost în jur de 800 spectatori. Nu s-au înregistrat incidente; toți competitorii au fost încântați de organizare și desfășurare, mai ales cei de la București care au sups că nicăieri nu a fost așa de bine organizat din punct de vedere logistic. Au fost și făgărășeni pe podium. La două din categorii au obținut locul întâi Ioan Cherecheș și Adrian Băluț, acesta din urmă fiind al patrulea în clasamentul general“, ne-a spus Iancu Boeriu, organizator.

Gazda evenimentului a fost Primăria Municipiului Făgăraș, alături de “GT Auto Club Sportiv”, ACR și mulți voluntari făgărășeni, cu suflet  și pasiune, implicați în organizarea acestui eveniment.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.