Doi șoferi prinși beți la volan în nicio oră, pe străzile din Făgăraș

foto: arhiva

Doi șoferi din Făgăraș s-au ales cu dosar penal și vor fi cercetați după ce s-au urcat la volan sub influența băuturilor alcoolice. Polițiștii făgărășeni i-au depistat pe amândoi într-un interval de nicio oră.

Așadar, în data de 10 septembrie a.c., în jurul orelor 03.18, polițiștii au depistat în trafic, pe raza municipiului Făgăraș, un conducător auto în vârstă de 31 ani aflat sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul pur expirat, a rezultat o  alcoolemie de 0,44 mg/l alcool, conducătorul auto fiind transportat la Spitalul municipiului Făgăraș în vederea recoltării probelor biologice.

Tot la aceeași dată, dar la ora  04.05, polițiștii au depistat în trafic, pe raza municipiului Făgăraș, un conducător auto în vârstă de 46 ani aflat sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul pur expirat, a rezultat o  alcoolemie de 0,78 mg/l alcool, conducătorul auto fiind transportat la Spitalul municipiului Făgăraș în vederea recoltării probelor biologice.

 În ambele cazuri a fost constituit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, instrumentat sub coordonarea procurorului de caz.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.