Și-a bătut joc de salvamontiști. Le-a spus că are entorsă, dar avea două bășici

foto: Salvamont România

O femeie a dat dovadă de tupeu maxim în weekendul trecut. A sunat la 112 și s-a plâns că are entorsă și nu poate să coboare de pe munte, în apropiere de Transfăgărășan. Când au ajuns la fața locului salvamontiștii au descoperit altceva.

Sâmbătă seară târziu, aproape de miezul nopții, salvamontiștii de pe Transfăgărășan au ajuns la o turistă care pretindea că a suferit o entorsă de gleznă, sub refugiul Fereastra Zmeilor.
Doar că surpriza salvatorilor a fost mare și neplăcută, când au aflat că, de fapt, femeia făcuse un traseu mult peste puterile sale, Moldoveanu – dus-întors, din Capra, și avea doar două bășici cauzate de încălțămintea neadecvată. Mai mult, nici ea și nici colegii săi de traseu nu aveau lanterne sau haine groase la ei
’Salvamontistii argeseni au ajuns la turista care pretindea ca are entorsa de glezna. De fapt, facuse un traseu MULT peste puterile sale, Moldoveanu dus-intors din Capra si avea… doua basici cauzate de incaltamintea neadecvata. Nu tu lanterna, nu tu hanorac. Nici ea si nici colegii de traseu. A cerut o haina de la colegii nostri,spunand textual: „Dati-mi o haina sa pun pe mine, ca ma mananca goanga (sic!). Acum, trebuie sa ma carati, ca eu nu mai merg pe jos!”. A fost carata cu targa pana la masina care era la 45 de minute de locul de unde telefonase la 112!!! Noi? Ne-am facut treaba! Dar ne intrebam daca nu cumva am ajuns sa fim luati peste picior…’’, se arată într-o postare ce însoțește fotografiile pe pagina de facebook, Salvamont România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.