În luna septembrie se schimbă conducerea spitalului

Este cunoscut faptul că au fost nemulțumiri multe cu privire la managerul Erik Cocchetti, cel care conduce spitalul din Făgăraș de la începutul anului. Nemulțumirile au fost atât din partea autorităților locale, cât și din partea medicilor. La începutul lunii iulie, mandatul actualului manager a fost prelungit pentru o perioadă de 90 de zile. La conferința de presă organizată astăzi de primarul Făgărașului, acesta a declarat că până la organizarea unui concurs, pentru postul de conducere va fi făcută o altă numire. În acest sens, în ultima perioadă s-au purtat discuții cu mai mulți specialiști care să conducă unitatea medicală din municipiul nostru. Reamintim că în momentul de față, spitalul din Făgăraș nu are un director medical, asta după ce dr. Mihaela Pandrea și-a dat demisia în luna iulie. Nici până în prezent, Cocchetti nu a desemnat un director medical.

„În următoarea perioadă, din discuțiile pe care le-am avut cu diferiți oameni pentru că am căutat în special specialiști, va fi schimbată conducerea. Va fi schimbată conducerea în sensul că în lege se mai prevede și altceva, un post de asistent șef, ceea ce până în momentul de față nu s-a făcut la spital. Până la sfârșitul lunii septembrie, vom avea o conducere nouă care se va ocupa în principal și de proiectele pe care noi le-am propus pentru modernizarea spitalului și cred că vom avea un dialog constructiv pentru modernizarea și creșterea eficienței spitalului din Făgăraș“, a spus Gheorghe Sucaciu, primarul Făgărașului.

Așadar, din luna septembrie spitalul va avea un manager nou, un director medical și un asistent șef, funcție care nu a existat în spital și care este prevăzută de lege, potrivit primarului.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.