Căruță făcută praf și cal mort în urma unui accident pe DN1

foto: Info Trafic Brasov

Atenție sporită în trafic! Două accidente de circulație au avut loc în în această după-amiază pe Drumul Național 1, între Făgăraș și Brașov. Potrivit șoferilor din trafic unul din accidente a avut loc la intrare în Vlădeni. Un microbuz s-a răsturnat. De asemenea, între Codlea și Ghimbav a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un autoturism și o căruță. Traficul se desfășoară cu greutate, pe o singură bandă.

 

Politiștii le recomandă șoferilor să circule pe timpul călătoriei  cu viteză redusă, adaptată condiţiilor meteo, să păstreze o distanţă corespunzătoare în mers, pentru a putea opri în siguranţă şi să nu se angajeze în efectuarea unor manevre riscante în trafic.

foto: Info Trafic Brasov

În situaţia conducerii autovehiculelor pe timp de ploaie, este necesară utilizarea luminilor de întâlnire şi pe timpul zilei, pentru toate categoriile de drumuri, precum şi a celor de ceaţă, în cazul apariţiei acestui fenomen.

Totodată, se recomandă evitarea acţionării bruşte a mecanismului de direcţie şi a sistemului de frânare al autovehiculului, pentru evitarea acvaplanării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.