Făgărașul are administrator public

În luna iulie, Primăria Făgăraș a anunțat scoaterea la concurs a postului de administrator public, post nou înființat în vara anului trecut. Astăzi, a fost afișat rezultatul, iar noul administrator al Făgărașului este Marius Cornel Rică.

„Administratorul public se va ocupa de proiecte, în principal de proiectele cu fonduri europene pentru că una din condiții a fost ca să fi lucrat cel puțin trei ani de zile într-o instituție care se ocupă de fonduri europene. Pe lângă proiectele cu fonduri europene va prelua și alte proiecte de infrastructură. Postul a fost înființat anul trecut însă am decis ca să nu-l scoatem la concurs până nu vom avea multe proiecte și vom avea nevoie de ajutorul unei persoane. Acum am decis să-l scoatem la concurs“, ne-a spus Gheorghe Sucaciu, primarul Făgărașului.

Noul administrator public al Făgărașului are o experiență vastă în accesarea fondurilor europene. De peste 10 ani lucrează în domeniu, în Ministerul Agriculturii, iar în ultimii șase ani a lucrat la Oficiul Județean de Plăți Brașov. De asemenea, trei ani a lucrat și la Agentia de Plăți pentru Dezvoltare Rurală și Pescuit  București. Este făgărășean, are 47 de ani, este căsătorit și are o fată. Acesta va ocupa această funcție începând cu 1 septembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.