Tragedie într-o familie de făgărășeni aflați în Italia

Tragedie într-o familie de făgărășeni stabiliți în Italia. Băiatul lor în vârstă de 21 de ani și-a pierdut viața într-un tragic accident de circulație. Potrivit presei italiene, Horațiu  se îndrepta în această dimineață spre locul de muncă, când într-o curbă a pierdut controlul volanului și s-a izbit cu mașina de un copac.

În urma impactului, mașina a luat foc, mai scrie presa din Italia. Echipele de salvare, ajunse la fața locului, nu au mai putut face nimic.

foto: http://www.terzobinario.it/auto-fiamme-horazio-giovane-20enne-perso-la-vita/118302

Moartea tânărului a adus multă tristețe în Ladispoli unde acesta era foarte cunoscut. Chiar primarul din Ladispoli a transmis un mesaj de condoleanțe familiei îndurerate.
În numele administrației municipale și a întregului oraș Ladispoli îmi exprim condoleanțe familiei tânărului Horazio care noaptea trecută și-a pierdut viața în urma unui accident teribil aproape de Valcanneto. Pierderea unei vieți tinere ne lasă fără cuvinte, suntem șocați și întristați.  Suntem alături de familie, rude, prieteni și colegi de muncă de la barul  din cartierul Cerreto  unde a lucrat Horațiu“, este mesajul primarului Alessandro Grando.

Sincere condoleanțe!

sursa: http://www.terzobinario.it/auto-fiamme-horazio-giovane-20enne-perso-la-vita/118302

http://www.baraondanews.it/c/155840/13174/ladispoli–morte-horazio.-il-sindaco-grando—senza-parole–sgomenti-e-con-un-infinita-tristezza-nel-cuore-.html

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.