Piscinele, o binecuvântare pentru cei care nu au ajuns la mare

 

În timp ce mulți au încuiat fericiți ușa și au fugit în vacanță acolo unde au văzut cu ochii, făgărășenii forțați să rămână acasă au cautat variante ca sa scape de arșița de afară.  Piscinele și ștrandurile din Făgăraș și Țara Făgărașului este punctul de întâlnire pentru cei care vor să se răcorească după o zi de muncă sau chiar pentru cei care nu au plecat nicăieri în vacanță.

Un loc liniștit unde ne putem relaxa, bronza și răcori este piscina Pensiunii Zaragoza, aflată la ieșire din Șercaia spre Părău. Astăzi, încă de la primele ore ale dimineții au sosit cei care vor să profite de zilele călduroase de august.

Vin mereu aici, îmi place foarte mult pentru că nu e aglomerat“, „Nu am ajuns la mare și am ales să petrec câteva zile la piscină. E foarte bine și așa. Ne relaxăm, ne bronzăm și profităm de aceste zile călduroase să facem baie în piscină“, ne-au spus oamenii prezenți la piscină.

Intrarea la piscină costă 15 lei pentru adulți și 10 lei pentru copii. Piscina este deschisă de la ora 8.00 până seara de la ora 10.00.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.