O nouă acțiune de dezinsecție în Făgăraș

Primăria Municipiului Făgăraș  în colaborare cu S.C. METROPOLIS PEST S.R.L., punct de lucru București, str. Gherghitei, nr. 60, sector 2,  va aduce la cunoștință următoarele :

  • în perioada 16-17 august 2017 se vor efectua servicii de dezinsecție pe suprafața domeniului public al municipiului Făgăraș

Substanțele utilizate pentru activitatea de dezinsecție sunt:

– K-OTHRINE Profi EC 250, substanta activa deltametrin si piperonilbutoxid (pentru spatiile exterioare, timp de actiune pana la 60 de zile);

Produsul menţionat se regăsește în Registrul Naţional al Produselor Biocide avizate pentru profilaxia sanitar umană de catre Ministerul Sănătaţii şi fac parte din grupa III de toxicitate.

Operațiunea de dezinsecție va fi efectuată cu aparate tip atomizor, generatoare de ceață rece dotate cu sistem ULV și aparate generatoare de ceața caldă.

Informam apicultorii de pe raza municipiului Fagaras de desfasurarea activitatilor de dezinsectie in perioada 16-17 august 2017.

Pentru ca activitatile de dezinsectie sa fie eficiente, aceastea trebuie efectuate in mod unitar, la nivelul intregii localitati, atat pe domeniul public si privat, cat si la toti utilizatorii de pe raza municipiului Fagaras.

In acest sens, facem apel catre cetateni, asociatii de locatari/proprietari, agenti economici si institutii publice sa efectueze activitatea de  dezinsectie pe proprietati, in cladiri si in subsolul blocurilor, concomitent cu actiunea municipalitatii.

         În cazul în care condiţiile meteorologice vor împiedica desfaşurarea actiunilor pe domeniul public, perioada de efectuare a activitatilor va fi reprogramata.

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.