Invitație la „Zilele Culturale Sâmbăta de Sus“ de Sfânta Marie

Ca în fiecare an, sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului din 15 august aduce la Mănăstirea de la Sâmbăta de Sus mii de pelerini din toate colțurile țării. Este o tradiție ca de de Sfânta Marie Mare, oamenii să meargă la slujba de hram. În plus a devenit o tradiție ca autoritățile din Sâmbăta de Sus să organizeze Zilele Culturale Sâmbăta de Sus cu ocazia acestei sărbători.

„A devenit o tradiție ca în ziua de 15 august, de Sfânta Maria, la Sâmbăta de Sus, în cadrul „Zilelor Culturale“ să organizăm un spectacol cu artiști de seamă. Anul acesta, vă așteptăm la Căminul Cultural să petrecem împreună. Ca o noutate față de alți ani, avem un cor nou înființat „Fiii Brâncovenilor“ sub coordonarea domnului prof. Negrilă  care încearcă să promoveze comuna prin cântece și port. În acest cor sunt în jur de 40 de persoane, copii și adulți, iar spectacolul va începe cu acest cor“, ne-a spus Vasile Andreaș, primarul  comunei Sâmbăta de Sus.

Evenimentul „Zilele culturale Sâmbăta de Sus va fi organizat la Căminul Cultural din sat, începând cu ora 18.00. Mai mulți interpreți de muzică populară, dar și corul „Fiii Brâncovenilor“ îi vor încânta pe cei prezenți la evenimentul satului. Adina Roșca, Cătălin Doinaș, Ovidiu Homorodean, Mioara Greavu, Frații Haiduc, Mioara Marinca, Mariana Șandru, Georgiana Pătrânjel, Viorica Cerbu, Flaviu Florea sunt artiștii care vor încânta prin cântecele populare, sufletele localnicilor, dar și invitaților la eveniment.

Evenimentul este organizat de Primăria și Consiliul Local Sâmbăta de Sus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.