Zeci de localnici din Arpașu de Sus, actori într-un film

foto: tribuna.ro

Câteva zeci de persoane din Arpaşu de Sus trec în această perioadă prin emoţiile debutului în lumea cinematografiei. „Un pas în urma serafimilor”, cel mai așteptat debut în lungmetraj al anului, producţia pentru care s-a filmat de două ori (în toamna anului 2015 şi în iarna anului 2016) şi în  această localitate, va fi lansat pe marile ecrane din România în această toamnă, pe 22 septembrie 2017, scrie tribuna.ro.

Filmul spune povestea lui Gabriel, un adolescent care își dorește să devină preot și intră într-un seminar teologic ortodox. Inițial încearcă să se adapteze mediului, dar în cele din urmă își dă seama că sistemul este complet corupt și abuziv; nu după multă vreme, el și alți trei colegi sunt etichetați de consiliul școlii drept elevi-problemă. Prinși în lupta pentru putere între un preot incoruptibil, dar abuziv, și un profesor laic viclean și corupt, elevii învață că minciuna, furtul, manipularea și trădarea sunt aptitudini pe care trebuie să și le însușească pentru a rezista în seminar.

La vremea pregătirii filmărilor din Arpaşu de Sus, anunţul prin care s-a demarat preselecţia pentru figuranţii necesari acestui film artistic a creat ceva vâlvă în zonă, destul de mulţi fiind cei care, probabil cu gândul la platourile de filmare ale marilor case de producţie cinematografică din lume, au dorit să devină personaje ale acestei producţii. Mai mult AICI 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.