Nerespectarea distanţei regulamentare în mers faţă de autoturismul din faţă a fost cauza producerii accidentului de ieri de pe DN 1, de la Vlădeni, în care au fost implicate trei autoturisme.

„În jurul orelor 15.45, un bărbat de 41 ani a condus un autoturism pe DN 1, din direcția Sibiu spre Braşov, iar la km 198 + 990 m. nu a păstrat distanța regulamentară în mers față de autoturismul care circula în fața sa, condus de un bărbat de 34 ani și a intrat în coliziune cu acesta. În urma impactului, autoturismul lovit a fost proiectat pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism care circula regulamentar, dinspre Brașov spre Sibiu, condus de un bărbat de 53 ani”, a explicat purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului Judeţean de Poliţie Braşov, Gabriela Dinu.

În urma accidentului, şoferul în vârstă de 53 de ani, o pasageră de 49 de ani din maşina lui şi o altă pasageră de 28 de ani, din maşina proiectată pe contrasens, au fost rănite şi transportate la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov, conform reprezentantei IJP Braşov. Poliţiştii continuă cercetările în caz pentru vătămare corporală din culpă.

Suntem si pe:
0