Anunț public

Anunţ public privind decizia  de încadrare în etapa de continuare a procedurii privind emiterea aprobării de dezvoltare a proiectului: ”Extindere alimentare cu apă și canalizare, inclusiv branșamente și racorduri în Satul Șercaia, Comuna Șercaia, Județul Brașov – componenta C2: Extindere canalizare ape uzate menajere și racorduri”

PRIMĂRIA COMUNEI ŞERCAIA, titular al proiectului ”Extindere alimentare cu apă și canalizare, inclusiv branșamente și racorduri în Satul Șercaia, Comuna Șercaia, Județul Brașov – componenta C2: Extindere canalizare ape uzate menajere și racorduri”, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de continuare a procedurii privind emiterea aprobării de dezvoltare a proiectului, de către APM Brașov, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului și de evaluare adecvată, pentru proiectul ”Extindere alimentare cu apă și canalizare, inclusiv branșamente și racorduri în Satul Șercaia, Comuna Șercaia, Județul Brașov – componenta C2: Extindere canalizare ape uzate menajere și racorduri”, propus a fi amplasat în Loc. Șercaia, Jud. Brașov.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM din Braşov, Str. Politehnicii, Nr. 3 în zilele de luni- joi între orele 8 – 16:30 şi vineri între orele 8 – 14, precum și la următoarea adresă de internet: http://apmbv.anpm.ro .

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 5 zile de la data publicării prezentului anunț.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.