CSM Făgăraș și-a stabilit programul jocurilor amicale

La jumătatea lunii august, la Făgăraş se va desfăşura un turneu amical, la care formaţia noastră a invitat două formaţii din oraşe studenţeşti: Timişoara şi Iaşi.
Potrivit paginii handbalvolei.ro, programul e următorul: 18 august – CSM Făgăraş-Poli Timişoara, 19 august – Poli Timişoara-Poli Iaşi, 20 august – Poli Iaşi-CSM Făgăraş.
Până atunci, însă, la sfârşitul lunii iulie, handbaliştii făgărăşeni se vor deplasa la Buziaş, unde vor susţine două amicale cu aceeaşi echipă, Poli Timişoara.
De asemenea, în perioada 3-5 august, CSM Făgăraş se va afla la Suceava, la Memorialul „Mihai Mironiuc”, unde va întâlni pe CSU Suceava, CSM Focşani, Poli Iaşi, CSSM Bacău, pentru ca în zilele de 13-15 august să joace în turneul de la Vaslui, contra HC Vaslui, CSU Suceava şi CSSM Bacău. Potrivit Sport Fan Făgăraş, echipa municipală porneşte în noul campionat al Ligii Naţionale, după ce a renunţat la patru jucători (Apolzan, Ramba, Nagy şi, foarte probabil, Arsene) dar şi cu noi achiziţii: (Vaidasigan – de la Poli Timişoara, Acatrinei – de la Dunărea Călăraşi, Bejinariu – de la Satu Mare şi Constantinescu – de la CSM Bucureşti).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.