Petrecere în premieră în orașul nostru. „Ziua vecinului“ pe strada Ion Codru Drăgușanu

foto: arhiva

Duminică, 23 iulie, făgărășenii vor petrece pe strada Ion Codru Drăgușanu. Un eveniment în premieră pentru orașul nostru a fost organizat în această zonă. Este vorba de „Ziua vecinului“, eveniment în care sunt implicați toți făgărășenii care locuiesc pe această stradă.

Duminică,  23 iulie toți făgărășenii sunt invitați la petrecerea de pe strada Ion Codru Drăgușanu la evenimentul „Ziua vecinului“. Programul evenimentului începe încă din timpul slujbei de la biserica Sf. Treime cu o rugăciune de mulțumire a familiilor de pe strada Ion Codru Drăgușanu. Urmează apoi prezentarea istoricului vechii străzi a Grecilor. Apoi va avea loc strigarea familiilor și prezentarea meseriașilor de ieri și de azi. Făgărășenii care locuiesc pe acea stradă vor oferi celor prezenți ce-i mai bun în casă“, ne-a spus Diana Gribincea Popa, managerul Casei Municipale de Cultură.

De la ora 14.00 se dă startul petrecerii cu artiști locali la care participă toată lumea. Vor fi amenajate și tarabe ale comercianților în această zonă.

Evenimentul este organizat de făgărășenii care locuiesc pe această stradă.

Un comentariu la „Petrecere în premieră în orașul nostru. „Ziua vecinului“ pe strada Ion Codru Drăgușanu

  • iulie 23, 2017 la 4:50 am
    Permalink

    În sfârșit o inițiativă excelentă,am început să redevenim oamenii buni care am fost înainte de 1989. Chiar dacă nu am locuit pe strada I.C.Drăgușan,am niște amintiri atât de frumoase.Oameni simpli cu inimile atât de mari,reușesc să readucă faima de odinioară a străzii.Îmi aduc aminte cu mare plăcere de prietenul meu SORIN NAN,Dumnezeu să-l odihnească,locuia la nr.5,clipe fericite am petrecut pe această stradă!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.