Făgărășenii, așteptați astăzi lângă stadionul municipal. Summer Fest- prima ediție

Făgărășenii sunt invitați în această seară la prima zi de distracție din cadrul Summer Fest, festival aflat la prima ediție în orașul nostru. Evenimentul se va desfășura în parcarea de lângă stadionul municipal și deja pregătirile pentru festival sunt pe ultima sută de metri. Comercianții și-au amplasat deja corturile și tarabele, iar scena este montată de o echipă de muncitori.

Așadar, Primăria Făgăraș, în parteneriat cu firma SC Moon World SRL, organizează în perioada 14 – 16 iulie orele 17.00 -22.00,  în parcarea de la Stadion, manifestarea artistică  Summer Fest Făgăraș 2017 – trei zile de muzică și bună dispoziție.

Vineri 14 iulie și sâmbătă 15 iulie sunt programate recitaluri pop, rock, folk și dance cu Mircea Vintilă, Riff, The Noise, Claudiu Voic, CosSim & Greul, Tzache & Nocturn, Radica Stamenovski, Mihai Iovan, Mike Zetter, Paradox, Mihai Teacă și alții.

 Duminică 16, iulie va avea loc spectacolul folcloric suținut de Eugen Pistol, Iulia Maier, Costi Dumitru, Mădălina Mureșan, Ansamblul Folcloric ”Făeragul”, Diana Beldean, Georgiana Pătrînjel, Alicia Călin și invitați lor.

În timpul festivalului se vor organiza concursuri, jocuri, un  parc de distracții pentru copii, standuri cu mici și bere, tombola festivalului și multe alte surprize.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.