O nouă acțiune de dezinsecție în Făgăraș

Primăria Municipiului Făgăraș în colaborare cu S.C. METROPOLIS PEST S.R.L., punct de lucru București, str. Gherghitei, nr. 60, sector 2,  vă aduce la cunoștință următoarele :

  • în perioada 26-27 Iulie 2017 se vor efectua servicii de dezinsecție pe suprafața domeniului public al municipiului Făgăraș.

Substanțele utilizate pentru activitatea de dezinsecție sunt:

– K-OTHRINE Profi EC 250, substanță activă deltametrin și piperonilbutoxid (pentru spatiile exterioare, timp de acțiune până la 60 de zile).

Produsul menţionat se regăsește în Registrul Naţional al Produselor Biocide avizate pentru profilaxia sanitar umană de către Ministerul Sănătaţii şi face parte din grupa III de toxicitate.

Operațiunea de dezinsecție va fi efectuată cu aparate tip atomizor, generatoare de ceață rece dotate cu sistem ULV și aparate generatoare de ceața caldă.

Informăm apicultorii de pe raza municipiului Făgăraș de desfășurarea activităților de dezinsecție în perioada 26-27 iulie 2017.

Pentru ca activitățile de dezinsecție să fie eficiente, acestea trebuie efectuate în mod unitar, la nivelul întregii localitați, atât pe domeniul public și privat, cât și la toți utilizatorii de pe raza municipiului Făgăraș.

In acest sens, facem apel către cetateni, asociații de locatari/proprietari, agenți economici și instituții publice să efectueze activitatea de  dezinsecție pe proprietăți, în clădiri și in subsolul blocurilor, concomitent cu actiunea municipalitatii.

         În cazul în care condiţiile meteorologice vor împiedica desfăşurarea acțiunilor pe domeniul public, perioada de efectuare a activitatilor va fi reprogramată.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.