Oaspeți de seamă la Victoria

Orașul Victoria a avut oaspeți de seamă zilele trecute. Reprezentanții orașului Chevilly Larue, localitate din Franța cu care Victoria este înfrățită de 23 de ani, s-au aflat pentru câteva zile în orașul de la poalele Munților Făgăraș.

 Primarul orașului Chevilly Larue împreună cu câțiva consilieri a ales să poposească timp de trei zile la Victoria, orașul cu care localitatea din Franța are o legătură de înfrățire din anul 1994.

„Noi suntem înfrățiți cu un oraș din Franța, Chevilly Larue. Primarul din Chevilly Larue a fost într-o vizită oficială în orașul  Victoria începând de joi. Ne-am bucurat pentru prezența primarului pentru că este prima dată când vine în orașul Victoria, este primar de doi ani de zile și a venit cu o delegație de consilieri. Au dorit ca să facem schimburi de impresii, schimburi culturale, sociale, sportive. Au stat trei zile, perioadă în care ne-am întâlnit, am dezbătut problemele orașului, s-au bucurat pentru că ne-au cunoscut. În același timp au văzut că au cunoscut un oraș frumos și se bucură că au venit în orașul nostru. Sigur că problemele pe care ei le rezolvă de fiecare dată sunt pentru comunitate. Vin cu  proiectele lor de investiții pe care le rezolvă prin Asociația de prietenie. Noi suntem un intermediar între ei și atunci rezolvă problemele comunității în sensul că  au un cabinet școlar pe care ei îl dotează de fiecare dată, îl întrețin și se bucură de acest lucru. La început de an școlar dau cărți, dau caiete elevilor din clasa I. De asemenea sunt invitați copii de la noi care merg la ei și fac schimb de experiență. Eu nu  am mai fost în ultima vreme acolo, dar mi-au promis că mă cheamă și sper ca relațiile noastre să fie cordiale și de încredere pentru că interesul lor e bazat pe prietenie“,ne-a spus Gheorghe Cristian, primarul orașului Victoria.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.