Excluderea din PER a prof. Nicolae Postolache, o măsură abuzivă

Încă de la aflarea veștii că profesorului Nicolae Postolache i-a fost retras sprijinul politic și implicit va pierde și funcția de consilier județean, colegii din cadrul PER Făgăraș și nu numai i-au sărit în ajutor și consideră această măsură una lipsită de temei și abuzivă.

„Referitor la decizia nr.49/22.06.2017, a Biroului Permanent National al PER, conform căreia s-a dispus retragerea sprijinului politic și excluderea din PER a d-lui consilier județean Postolache Nicolae, Biroul Politic al Organizației Municipale PER Făgăraș, o consideră lipsită de temei, nestatutară și abuzivă.
Această decizie este în totală contradicție atât cu votul cetățenilor din Făgăraș și Țara Făgărașului, cât și cu rigorile și etică impuse de statutul PER. 
Considerăm activitatea desfășurată de d-l prof. Postolache Nicolae, atât în forul deliberativ județean cât și în structurile PER Brașov și PER Făgăraș, ca reprezentativă și eficientă, cu implicații benefice pentru ecologismul local, iar evaluarea activității desfășurată de la preluarea mandatului și până astăzi, nu poate fi făcută de către organizația județeană Brașov, pe care o considerăm nestatutară, în principal pentru faptul că de le demiterea fostei conduceri județene – iunie 2016 și până astăzi, nu s-au organizat alegeri pentru definitivarea și legitimitatea componentei Biroului Executiv Județean“, se arată într-un comuniat al PER Făgăraș. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.