Tabăra de Muzică Țara Făgărașului, un succes

Timp de o săptămână au învățat tainele instrumentelor muzicale și s-au pregătit pentru cor. Este vorba despre cei 200 de copii din Făgăraș și Țara Făgărașului care au participat la cea de- doua ediție a Taberei de Muzică Țara Făgărașului. Vineri, 30 iunie, tabăra s-a încheiat așa cum cere tradiția cu o reprezentație a copiilor în fața publicului prezent la Casa Municipală de Cultură.

Cea de-a doua ediție a avut și mai mult succes față de prima ediție. Mulți dintre copii aveau deja cunoștințe din experiența primei ediții a Music Camp, așadar, spectacolul final susținut pe scena Casei Municipale de Cultură a fost unul emoționant și extraordinar. Copiii au putut demonstra că doar într-o săptămână pot învăța multe.

„Copiii au muncit foarte mult de duminică până vineri și concertul final a fost extraordinar. Profesorii au fost foarte încântați de tabără și au promis că în 2018 vor veni din nou pentru că le place foarte mult la noi. Noi vrem să realizăm și următoarea ediție, ne-au cerut acest lucru și copiii și părinții la finalul concertului. Anul acesta, tabăra de muzică se desfășoară doar în Făgăraș, Cluj și Timișoara. La Brașov și la Sibiu nu mai are loc“, ne-a spus Diana Gribincea Popa, managerul Casei Municipale de Cultură.

La cea de-a doua ediție a Taberei de Muzică Țara Făgărașului au participat în jur de 200 de copii, copiii, cu vârste cuprinse între 11 și 15 ani. Tabăra a avut loc în perioada 25-30 iunie la Colegiul Național „Radu Negru“.

Proiectul a fost finanțat de Primăria Municipiului Făgăraș și Casa Municipală de Cultură Făgăraș.

Ne pregătim pentru concertul final al Taberei de Muzică Țara Făgărașului

Publicată de Casa De Cultura Fagaras pe Vineri, 30 iunie 2017

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.