Vremea în următoarele două săptămâni

Meteorologii au realizat o estimare a valorilor termice și a precipitaților pentru fiecare regiune a țării, pentru intervalul 26 iunie- 9 iulie. Astfel, în zona noastră vom avea parte de o vreme călduroasă, însă nu vor lipsi aversele însoțite de vânt și descărcări electrice.

TRANSILVANIA

Vremea va rămâne călduroasă până la începutul lunii iulie, cu o medie a maximelor ce se va situa între 30 și 34 de grade și a minimelor între 13 și 16 grade. În următoarele patru zile vor fi variații ale temperaturilor în jurul normelor climatologice, apoi se va încălzi din nou, dar mediile valorilor termice nu vor mai trece de 28… 29 de grade ziua și de 12 grade noaptea. Intervale cu averse și descărcări electrice vor fi în aproape fiecare zi.

LA MUNTE

În prima săptămână de prognoză vremea va fi mai caldă decât în mod obișnuit la această dată, cu o medie a temperaturilor maxime cuprinsă între 21 și 25 de grade și a minimelor între 11 și 15 grade. În cea de a doua săptămână valorile termice vor avea variații în jurul normelor climatologice, media maximelor va fi între 15 și 20 de grade, iar a minimelor între 7 și 11 grade. Vor fi manifestări specifice instabilității atmosferice în fiecare zi, dar pe arii mai extinse între 26 și 28 iunie și între 1 și 5 iulie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.