Elevii de la Șenchea, mândri că au învățat să scrie articole în limba engleză

Au învățat să scrie articole și în același timp au aprofundat învățarea limbii engleze. Este vorba despre elevii Liceului Tehnologic „Dr. Ioan Șenchea“, elevi care au câștigat în luna februarie un proiect finanțat de Arvato.

Arvato Alternative Language este un program dezvoltat pe două direcții: proiecte educaționale și burse. Acesta are scopul de a ȋncuraja şi susţine ȋnvăţarea limbilor străine ȋn rândul elevilor, dar și susţinerea profesorilor care doresc să se implice ȋn proiect cu idei inovatoare şi alternative de predare. Elevii Liceului Tehnologic „Dr. Ioan Șenchea“ au aplicat și ei la acest program și au câștigat. Astfel, din primăvară și până acum îndrumați de profesori, au luat parte la două ateliere de lucru organizate la Brașov la Colegiul Național „Dr. Ioan Meșotă“ și la Universitatea Transilvania. În plus, au participat și la două concursuri de scriere de articole în limba engleză. La ultimul concurs, faza pe municipiu au participat alături de elevii de la Șenchea și alți elevi din școlile din Făgăraș. La final, cele mai bune lucrări au fost premiate.

Cele 20 de articole scrise în cadrul proiectului vor fi publicate în revista europeană EP Magazine, dar și pe site-ul revistei www.epmagazine.org

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.