Ziua copilului la Făgăraș. Micuții au parte de spectacole, ateliere de creație, jocuri și parc de distracție. Foto, video

Copiii Făgărașului sunt sărbătoriți așa cum niciodată nu au mai fost: pe parcursul a cinci zile. Astăzi s-a dat startul distracției în parcarea stadionului municipal. Micuții au parte de  ateliere de creație, jocuri ale copilăriei, spectacole, parc de distracții în fiecare zi până în 5 iunie, între orele 15.00-20.00. Astăzi micuții s-au înghesuit la toate activitățile pentru a fi siguri că nu ratează nicio distracție. De la eveniment nu lipsesc nici comercianții cu fel de fel de bunătăți și jucării pentru copii.

Pe scena amplasată în această zonă au urcat astăzi trupa Ilustrul Teatru, copiii de la cursul de canto ai Clubului Elevilor Făgăraș și Grupul de copii Sirinx.

Pe 2 iunie, copiii sunt așteptați la joacă de la ora 15.00, iar de la ora 17.00 pentru a vedea un spectacol susținut de trupa de canto a Casei de Cultură, trupa de teatru Thalia, trupa de dans Hansel și Gretel și Grupul de copii ai Școlii Cincu.

În data de 3 iunie, evenimentele dedicate Zilei Internaționale a Copilului încep la ora 10.00, cu tradiționalul  concurs „Campion pentru sănătate“, ediția a IV-a care se va desfășura pe stadionul municipal. De la ora 15.00, se deschid atelierele de joacă iar de la ora 17.00 vor avea loc spectacole susținute de CSM Karate Făgăraș și CSS Karate Făgăraș și Karate Mândra.

În 4 iunie, pe scenă vor urca grupul Mugurași făgărășeni, ansamblul Făgărașul, grupa de copii și artiști de muzică populară

În 5 iunie, pe lângă atelierele de creație, de la ora 17.00 va fi un spectacol susținut de Kids Music Production, iar de la ora 19.00, Gașca Zurli va susține un spectacol la Făgăraș.

Așadar, autoritățile au pregătit multe surprize pentru cei mici, doar timpul să țină cu ei pentru a avea parte de cea mai frumoasă sărbătoare a lor.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.