De mâine se dă startul la distracție pentru copiii Făgărașului

 De mâine se dă drumul la distracție pentru copiii Făgărașului! Primăria a pregătit un amplu eveniment ce se va desfășura pe parcursul a cinci zile lângă stadionul municipal. Ateliere de creație, jocurile copilăriei, muzică, dans, teatru și cel mai așteptat spectacol cel susținut de Gașca Zurli. De joi, 1 iunie și până în 5 iunie se sărbătorește Ziua Internațională a Copilului la Făgăraș.

 

Pregătirile pentru cel mai de amploare eveniment dedicat copiilor sunt pe ultima sută de metri, iar de mâine se dă drumul la distracție.

„Astăzi ne vom ocupa de corturi, de comercianți. De asemenea au sosit și cei cu tiribombe, carusel, cu tobogan gonflabil . Ne-am asigurat și pentru igienă să avem și toaletă pentru copilași. De asemenea, mâine dimineață va fi montată și scena care va rămâne cinci zile în parcarea de lângă stadion. Așteptăm doar vreme bună pentru că în rest vom avea de toate cu siguranță:  ateliere de creație, pictură pe față,  jocuri ale copilăriei de altădată și program la scenă. Copiii se pot duce și în zona jocurilor, pe lângă faptul că va exista un părculeț pentru copii amenajat de Primăria Făgăraș. Așadar, cinci zile, Făgărașul va fi în sărbătoare și copiii se vor putea bucura de evenimentele pe care le-am pregătit. Singurele lucruri care vor fi contra cost vor fi cele din zona jocurilor. Bineînțeles, luni seara, de la ora 19.00, pentru prima dată la Făgăraș, Gașca Zurli, cu acces gratuit“, ne-a spus Diana Gribincea Popa, managerul Casei Municipale de Cultură.

Copiii sunt așteptați de joi, 1 iunie, de la ora 15.00, în parcarea de lângă stadion unde vor avea parte de diverse activități: ateliere de creație și jocurile copilăriei de altădată. De la ora 17.00, trupa Ilustrul Teatru va susține un spectacol. De asemenea, pe scena amplasată în acea zonă vor mai urca pe 1 iunie, copiii de la cursul de canto ai Clubului Elevilor Făgăraș și Grupul de copii Sirinx.

Pe 2 iunie, copiii sunt așteptați la joacă de la ora 15.00, iar de la ora 17.00 pentru a vedea un spectacol susținut de trupa de canto a Casei de Cultură, trupa de teatru Thalia, trupa de dans Hansel și Gretel și Grupul de copii ai Școlii Cincu.

În data de 3 iunie, evenimentele dedicate Zilei Internaționale a Copilului încep la ora 10.00, cu tradiționalul  concurs „Campion pentru sănătate“, ediția a IV-a care se va desfășura pe stadionul municipal. De la ora 15.00, se deschid atelierele de joacă iar de la ora 17.00 vor avea loc spectacole susținute de CSM Karate Făgăraș și CSS Karate Făgăraș și Karate Mândra.

În 4 iunie, pe scenă vor urca grupul Mugurași făgărășeni, ansamblul Făgărașul, grupa de copii și artiști de muzică populară

În 5 iunie, pe lângă atelierele de creație, de la ora 17.00 va fi un spectacol susținut de Kids Music Production, iar de la ora 19.00, Gașca Zurli va susține un spectacol la Făgăraș.

Așadar, autoritățile au pregătit multe surprize pentru cei mici, doar timpul să țină cu ei pentru a avea parte de cea mai frumoasă sărbătoare a lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.