„Bucurie în Mișcare Făgăraș“, un eveniment cu sute de premii și multă voie bună

Al doilea weekend „Bucurie în Mișcare“ a fost plin de jocuri, distracție și multe premii la Făgăraș, Deva, Ploiești și Râmnicu Vâlcea.
Sute de copii, tineri și părinți au participat la Făgăraș, la a VI-a ediție a evenimentului „Bucurie în Mișcare“, cea mai mare campanie de promovare a mișcării de masă din România.
În baza sportivă a municipilului Făgăraș, cei mici au jucat tenis de masă, fotbal, badminton și volei pe suprafețele pregătite pentru aceste activități. Printre activitățile preferate de cei mici, dar și de părinți au fost: tir cu arcul, fotbal target, streetball și slow biking.
Participanții și câștigătorii la activitățile sportive organizate pe parcursul celor două zile (20-21 mai 2017) au primit zeci de diplome, premii și brățări #iubescmiscarea.
„Bucurie în Mișcare“ este și platforma care integrează idei de jocuri și metode simple de mișcare. Imaginile cu participanții, dar și poveștile care s-au întâmplat în timpul evenimentelor se găsesc pe bucurieinmiscare.ro.
Toți iubitorii de mișcare care au postat secunde în format video, contribuind astfel la provocarea „1 Milion de secunde de mișcare” au primit brățara dedicată campaniei, cu mesajul #iubescmiscarea.
La realizarea țintei finale de ”1 Milion de secunde de mișcare” pot contibui toți cei care iubesc mișcarea și viața sănătoasă. Pentru a face parte din cele ”1 Milion de secunde de mișcare”, intră pe bucurieinmiscare.ro, respectă etapele de înscriere și postează și tu un clip video în care cineva face mișcare. Pașii detaliați și întregul regulament sunt prezentate pe pagina oficială Bucurie în Mișcare (www.bucurieinmiscare.ro). Provocarea este în desfășurare!
Municipul Făgăraș a contribuit la campania ”1 Milion de secunde de mișcare”.
Organizator Bucurie în Mişcare Făgăraș 2017: AVE, partener principal SportAUR.

Parteneri locali Bucurie în Mişcare Făgăraș 2017: Primăria Făgăraș, Royall Făgăraș, Aerobic Fitness Univers, CSM Făgăraș, CSS Făgăraș, Clubul Elevilor Făgăraș, Liceul Tehnologic dr. Ioan Șenchea Făgăraș.
Bucurie în Mişcare România este cea mai mare campanie de promovare a mișcării de masă din ţara noastră. În perioada 12 mai – 4 iunie, Bucurie în Mişcare se desfăşoară în 16 oraşe din România şi este organizată de Asociaţia 11even www.11even.ro cu sprijinul: Kaufland România www.kaufland.ro

foto: facebook- bucurie in miscare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.