Zeci de echipe de fotbal se întrec la Făgăraș

Timp de două zile, Făgărașul a devenit capitala fotbalului juvenil. Sute de mici fotbaliști din mai multe județe ale țării sunt prezenți la cel mai mare turneu de fotbal juvenil din Țara Făgărașului, „Cupa Royall Security- NNN“. Astăzi au loc finalele și semifinalele și este bucurie mare pentru jucătorii echipelor Royall Făgăraș care s-au calificat în semifinale.

 Stadionul municipal, dar și balonul Royall au prins viață în acest weekend. Sute de copii de la școlile de fotbal din județele Brașov, Sibiu și Mureș se întrec în cadrul celui mai mare turneu de fotbal juvenil organizat în zona noastră. După meciurile disputate ieri, echipele Royall ( la toate cele patru categorii de vârstă- 2006,2008,2009 și 2010)s-au calificat în semifinale. Astăzi au loc semifinalele și finalele, dar și meciurile pentru locurile 5,6,7,8,9,10.

Premierea va avea loc începând cu ora 16.30.

Cupa Royall Security- NNN a devenit deja tradiție în orașul nostru și se află la a patra ediție. La primele trei ediții au participat școlile generale din Țara Făgărașului iar turneul se desfășura în „Săptămâna altfel“. Din cauza modificărilor acestui program școlar, perioada pentru „Săptămâna altfel“ fiind diferită în școli, s-a decis ca acest turneu să fie continuat cu echipe din Școlile de Fotbal. Anul trecut au fost prezente la turneul Royall Security- NNN,  în jur de 50 de echipe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.