Evadarea în artă, record de participanți

 Festivalul artistic pentru elevi „Evadarea în Artă“ a devenit deja tradiție în orașul nostru și adună, de la an la an, tot mai mulți concurenți. Anul acesta a fost atins un nou record de participanți. Aproape 400 de tineri talentați au participat la secțiunile festivalului.

Festivalul s-a desfășurat în perioada 20-28 aprilie, la Casa Municipală de Cultură. Aflat la cea de-a VIII-a ediție, evenimentul a atins un număr record de copii și tineri talentați: 387. Așadar timp de șase zile, Casa Municipală de Cultură a fost neîncăpătoare pentru cei care au participat la eveniment.

„Cea de-a VIII-a ediție a festivalului „Evadarea în artă“ a fost o mare bucurie pentru că am doborât recorduri pe care la primele ediții nici măcar nu le visam. Am avut 387 de copii înscriși la cele cinci secțiuni, ceea ce înseamnă exact cât prima și a doua ediție la un loc! În plus, marea noastră bucurie este că am reușit să oferim evenimente culturale publicului larg, nu doar pentru tinerii talentați astfel încât timp de trei zile am oferit spectacole de bună calitate: „Șapte povești despre viață și moarte“, a trupei Evadart și două spectacole ale trupei „Trepte“ din Călărași, o trupă invitată – „Eu când vreau să fluier, fluier“ și „Jocul din vis“. În plus, toate cele trei secțiuni de spectacol-concurs s-au bucurat de o sală plină, ceea ce ne dă motive să credem că pe an ce trece, festivalul devine mai mare și mai frumos“, ne-a spus Codrina Anghel, organizatorul festivalului.

Punctul culminant l-a reprezentat Gala Laureaților din data de 28 aprilie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.